flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове оголошення

05 липня 2019, 09:55

          У Локачинський районний  суд Волинської області за адресою : вул. Миру, 20  смт. Локачі на 10:00 год. 2 серпня  2019  року в якості відповідача у справі за позовом АТ КБ " Приватбанк"  до  Грушковської Ольги Володимирівни про стягнення заборгованості за кредитним договором  викликається  відповідач  Грушковська Ольга Володимирівна.

       У судове засідання особам, які беруть участь у справі, необхідно надати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а представникам осіб, які беруть участь у справі, крім того, документи, що підтверджують їхні повноваження, передбачені ст.62 ЦПК України.

        Встановити відповідачу строк п'ятнадцять днів з дня розміщення оголошення про виклик, протягом якого він має право подати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідач зобов’язаний надіслати іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів.  В разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

      Відповідно до ч. 3 ст. 211 ЦПК України – учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. У разі неможливості прибути в судове засідання, сторона по справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки. Додатково повідомляє, що відповідно до ч. 4 ст. 223 ЦПК України - у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).